Oct 14, 2006

Η ιδέα του Φιλελευθερισμού στην Ελλάδα...

Αυτές τις μέρες στην χώρα μας, νέοι άνθωποι με καθαρά μυαλά και βλέμμα εστιασμένο στο μέλλον και με υγιείς φιλελεύθερες ιδέες για την οικονομία και τη κοινωνία στο παρόν, αφού αντάλλαξαν απόψεις για τα πάντα με το πλέον σύγχρονο δημοκρατικό μέσο της εποχής μας - ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ναι τα ΜΜΕ είναι παρωχημένα και πατερναλιστικά), αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους για την ίδρυση μιας νέας πολιτικής οντότητας στα ελληνικά δρώμενα...

Την ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Καλούν όλους εκείνους που έχουν βαρεθεί να ακούν τα γνωστά πολιτικά "σουξέ" (με τα flip-sides τους) να έρθουν κοντά, να αφουγκρασθούν τι έχουν να πουν, και εάν συμφωνούν μαζί τους, να συμπαραταχθούν.

Και ιδού το κάλεσμα:
Αγαπητοί φίλοι

Σας ενημερώνουμε για εκκίνηση της διαδικασίας για την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα με το όνομα Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία είναι μια πρωτοβουλία ανεξάρτητων πολιτών, φορέων φιλελεύθερων ιδεών και αποφασισμένων να προωθήσουν την υλοποίηση εκείνων των ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων που θα βγάλουν την Ελλάδα από το κύκλο της σημερινής μίζερης πραγματικότητας.

Η κίνηση δεν δημιουργήθηκε από γνωστή πολιτική προσωπικότητα ούτε καθοδηγείται από κανέναν στο παρασκήνιο. Είναι μια αυθόρμητη πρωτοβουλία που στηρίζεται αποκλειστικά στην δύναμη των αρχών και των ιδεών της και τον ενθουσιασμό των μελών της. Επιπλέον, η πρωτοποριακή αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας για τη συνεύρεση και τον συντονισμό της πολιτικής δράσης των μελών της Φιλελεύθερης Συμμαχίας πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα του πολιτικού εγχειρήματος με ταυτόχρονη μείωση στο ελάχιστο του κόστους λειτουργίας και οργάνωσης.

Σας καλούμε να διαβάσετε την πολιτική διακήρυξη του νέου φορέα και στη συνέχεια, εάν συμφωνείτε, να τυπώσετε την ιδρυτική δήλωση, να τη συμπληρώσετε και να την υπογράψετε εάν επιθυμείτε να αποτελέσετε συνιδρυτικό μέλος του νέου πολιτικού φορέα. Η πολιτική διακήρυξη και η ιδρυτική δήλωση βρίσκονται στο www.greekliberals.net :

http://www.greekliberals.net/civilaction/documents/diakirixi.pdf

http://www.greekliberals.net/civilaction/documents/dilwsi.pdf

Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη ιδρυτική δήλωση, κατάλληλα πιστοποιημένη για το γνήσιο της υπογραφής (από το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ, ή τοπικό προξενείο για τους έλληνες του εξωτερικού), θα πρέπει στη συνέχεια να ταχυδρομηθεί στη Ταχυδρομική Θυρίδα 14167, 11510 Αθήνα, Ελλάδα.

Εφόσον έχετε υλοποιήσει τις προηγούμενες ενέργειες μπορείτε να εγγραφείτε στον δικτυακό τόπο του νέου πολιτικού φορέα www.greekliberals.net, γνωρίζοντας όμως ότι η εγγραφή σας σε αυτόν θα ενεργοποιηθεί μόνο μετά την ταχυδρομική παραλαβή της υπογεγραμμένης από εσάς ιδρυτικής δήλωσης.

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, εκτός του ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του ιστότοπου, αποκτάτε και την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους και το δικαίωμα συμμετοχής, με πλήρη δικαιώματα, στο πρώτο Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί τρείς μήνες -το αργότερο- μετά την κατάθεση της ιδρυτικής δήλωσης στον Άρειο Πάγο. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα διεξαχθεί σε ειδικά για το σκοπό αυτό φόρουμ συζητήσεων του ιστότοπου www.greekliberals.net, στον οποίο καλείστε να πάρετε ενεργά μέρος.

Σας καλούμε να ενταχθείτε στη Φιλελεύθερη Συμμαχία, να συνδιαμορφώσετε την πολιτική της πρόταση, να συμμετέχετε δραστήρια στις πρωτοβουλίες της και να υποστηρίξετε με όλα τα μέσα που διαθέτετε την πολιτική υλοποίηση των στόχων της.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή:
Τάσος Αβραντίνης,
Αντώνης Βλυσίδης,
Διονύσης Κατρανίτσας,
Μανώλης Μανωλεδάκης,
Γιώργος Μπούρχας,
Παύλος Μσάουελ,
Ελπίδα Μωραϊτη,
Φώτης Περλικός,
Δημήτρης Σκάλκος,
Ντίνος Στεργίδης

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail:
become_member@greekliberals.net
(ακόμα perlykos@yahoo.com ή msauel@hol.gr)

Labels:

0 ΣΧΟΛΙΑ (COMMENTS):

Post a Comment

LINKS:

Create a Link

<< Home